Willi Nagel

Gospels & Spirituals für elektronische Orgel

för: elorgel

Författare/kompositörWilli Nagel
Redaktör Nagel W.
Tillverkarens nr.SIK1113
12,90 €
Leveranstid: ca 1–2 veckor
lägg till i önskelistan


  • Amen
  • Come By Here My Lord, Kumbaja
  • Didn't My Lord Deliver Daniel
  • Down By The Riverside
  • Get On Board Little Chillun
  • Give Me That Oldtime Religion
  • Go Down Moses
  • Go, Tell It On The Mountains
  • He's Got The Whole World In His Hand
  • I Got A Shoes (Heav'n, Heav'n)
  • Joshua Fit The Battle Of Jericho
  • Michael, Row The Boat Ashore
  • My Lord, What A Morning
  • Nobody Knows The Trouble I See
  • Oh, A-Rock-A-My-Soul
  • Oh, Freedom
  • Oh, Mary Don't You Weep
  • Oh, Happy Day
  • Oh, When The Saints Go Marching In
  • Sinner Man
  • Roll, Jordan, Roll
  • Sometimes I Feel Like A Motherless Child
  • Steal Away To Jesus
  • Swing Low, Sweet Chariot
  • Wade In The Water